دانلود مقاله ISI انگلیسی شماره 84545
ترجمه فارسی عنوان مقاله

فیس بوک به عنوان یک صفحه نمایش دوم: تاثیر بر رضایت مصرف کننده و قصد رفتاری

عنوان انگلیسی
Facebook as a second screen: An influence on sport consumer satisfaction and behavioral intention
کد مقاله سال انتشار تعداد صفحات مقاله انگلیسی
84545 2017 35 صفحه PDF
منبع

Publisher : Elsevier - Science Direct (الزویر - ساینس دایرکت)

Journal : Telematics and Informatics, Volume 34, Issue 8, December 2017, Pages 1477-1487

فهرست مطالب ترجمه فارسی
چکیده

کلمات کلیدی

1. مقدمه 

2. بررسی ادبیات

1-2. رسانه های اجتماعی و مصرف کنندگان ورزشی

2.2 رضایت مصرف کننده ورزشی

3. مدل تحقیق و فرضیه ها

3.1 الزامات هدفمند

3.2 احساسات کاربر

3.3 همراهی اجتماعی

3.4 هنجار ذهنی

3.5 رضایت

4. روش شناسی

4.1 موارد مورد بررسی

4.2 نمونه برداری و جمع آوری داده ها

5. تجزیه و تحلیل داده ها و نتایج

5.1 ارزیابی مدل اندازه گیری

5.2 بررسی مدل ساختاری و تست فرضیه ها

5.3 آنالیز میانجی آزمون تعقیبی

6. بحث

6.1 تاثیرات مدیریتی

6.2 اثرات نظری

7. نتیجه گیری

8. محدودیت ها و تحقیقات آینده

شکل 1- مدل فرضي تعامل مصرف کننده از طريق صفحه نمایش دوم

شکل 2. نتایج تجزیه و تحلیل مسیر ساختاری برای مدل تحقیق و فرضیه ها

جدول 1 تحلیل عامل تاییدی موارد اندازه گیری

جدول 2: همبستگی مربعات و میانگین واریانس استخراج شده (AVE)
ترجمه چکیده
تحقیقات کوچکی در مورد استفاده از رسانه های اجتماعی به عنوان افرادی که برنامه های زنده تلویزیونی را تماشا کرده اند بررسی شده است - فعالیتی که به عنوان پدیده دوم نمایش داده می شود. در این مقاله، یک مدل دوم تعامل با مصرف کننده روی صفحه نمایش داده می شود که در حین تماشای یک پخش تلویزیونی زنده، اقدامات کاربران فیس بوک را ثبت می کند (N = 299). یافته ها تأثیر مستقیم و غیرمستقیم همبستگی اجتماعی، هنجار ذهنی، احساس هوشیاری و الزامات هدفمند را در مورد رضایت مصرف کنندگان ورزشی و قصد رفتاری برجسته می کند. قصد رفتاری مصرف کنندگان هنگام استفاده از فیس بوک، به عنوان صفحه نمایش دوم با افزایش احتمال استفاده از پلت فرم جهت خرید محصولات تیمی، ارائه توصیه ها و بررسی حامیان مالی همراه بود. مدل پیشنهادی به ادبیات در حال ظهور کمک می کند که اهمیت فزاینده رسانه های اجتماعی را در زمانی که مردم برنامه های زنده تلویزیونی را تماشا می کنند به عنوان یک کانال پشتیبانی تعاملی مورد توجه قرار دهد. این یافته ها برای مدیران، با ارائه بینش و درک مصرف کنندگان در هنگام تماشای ورزش های تلویزیونی، پیامدهای عملی دارد. اگر چه اینامر با طرفداران لیگ برتر تایلندی تست شده است، یافته های مربوط به ورزش های مختلف و دیگر بخش های کسب و کار مرتبط خواهد بود.
ترجمه مقدمه
ظهور رسانه های اجتماعی، تأثیر عمیقی بر نحوه استفاده مردم از ورزش داشته است (Filo و همکاران، 2015). به طور مشخص، رسانه های اجتماعی می توانند به عنوان یک کانال تعاملی بین فرد و خود ورزش عمل کنند، که به طور فزاینده ای برای بازاریابی رابطه و مصرف محصول مورد استفاده قرار می گیرد (Sellitto 2014؛ Stavros و همکاران، 2014). رسانه های اجتماعی به طور گسترده ای بر این امر اشاره می کنند که چگونه برنامه های کاربردی مبتنی بر اینترنت به مردم اجازه ارسال پست، خواندن و تبادل محتوای کاربر را می دهند (McCarthy و همکاران، 2014). در زمینه ورزش، Filo و همکاران (2015، ص 167)، رسانه های اجتماعی را به عنوان "... تکنولوژی های رسانه ای جدید، تسهیل ارتباطات و ایجاد فن آوری های جدید رسانه ای را برای تسهیل تعامل و همکاری است که به توسعه و اشتراک گذاری محتوای تولید شده توسط کاربر در میان و بین سازمان ها ... و اشخاص حقیقی کمک می کند ". رسانه های اجتماعی را می توان در حین پخش برنامه های زنده ورزشی تلویزیونی استفاده کرد امکان ارسال نظرات و ارسال آنها را با دیگران در اینترنت برقرار می کند (Billings و همکاران، 2017). این امر نشان دهنده یک سناریوی دیدنی جالب است که فعالیت تماشای تلویزیون (TV) را با توانایی ارتباطی تعاملی پویا از رسانه های اجتماعی تکمیل می کند (Filo و همکاران، 2015؛ Lim و همکاران، 2015). استفاده از رسانه های اجتماعی به این ترتیب به عنوان تجربه صفحه نمایش دوم نامیده شده است (Billings و همکاران، 2017) – به مردم اجازه می دهد که در زمان واقعی با یکدیگر ارتباط برقرار کنند و نظرات خود را به اشتراک بگذارند، حتی اگر در همسایگی هم قرار نداشته باشند (Bellman و همکاران، 2017). این امر فعالیت مشارکتی برای تماشای برنامه های زنده از رویدادها، در هنگام استفاده از رسانه های اجتماعی (مشاهده اجتماعی) است، که می تواند به عنوان یک پدیده نسبتا جدید در نظر گرفته شود (Lim و همکاران، 2015). استفاده از رسانه های اجتماعی در ورزش از دیدگاه های مختلف گزارش شده است. با این حال، تحقیقات محدودی در مورد رسانه های اجتماعی به عنوان صفحه نمایش دوم، به ویژه در ارتباط با تماشای برنامه های زنده تلویزیونی انجام شده است (Lim و همکاران، 2015، Auverset و Billings 2016). مسلما، درک بیشتر از فعالیت های دومین نمایشگر روی صفحه نمایش در طول برنامه های زنده تلویزیونی، بینش مهمی را در مورد مسئله مهمی که در ارتباط با فن و رفتار وجود دارد فراهم می کند. در این مطالعه، ما از فیس بوک به عنوان یک نهاد تقویتی استفاده کردیم که به ما اجازه داد تا یک مدل تعامل صفحه نمایش دوم را بررسی کنیم. آزمایش مدل با گروهی از بینندگان لیگ برتر انگلیس (EPL) در تایلند انجام شد که از فیس بوک استفاده می کردند در حالی که آنها بازی های زنده تلویزیونی را تماشا می کردند.
پیش نمایش مقاله
پیش نمایش مقاله  فیس بوک به عنوان یک صفحه نمایش دوم: تاثیر بر رضایت مصرف کننده و قصد رفتاری

چکیده انگلیسی

Little research has examined the use of social media as people watch live sporting telecasts—an activity that has been referred to as the second screen phenomenon. The paper proposes and tests a second screen consumer engagement model that captures the actions of Facebook users (N = 299) while watching a live sport telecast. Findings highlight the direct and indirect effect of social camaraderie, subjective norm, fan emotion and purposive needs on sport consumers’ satisfaction and behavioral intention. The behavioral intention of consumers when using Facebook as a second screen was associated with the increased likelihood of using the platform to purchase team products, make recommendations and investigate sponsors. The proposed model contributes to the emerging literature highlighting the increasing importance of social media as an interactive support channel when people watch live telecasts. The findings have practical implications for managers by providing insights and understanding of consumers when watching telecast sport. Although tested with Thai English Premier League fans, the findings will have relevance across different sports and other business sectors.