ترجمه فارسی عنوان مقاله
کارآمدی بازار در بازارهای ارز خارجی
عنوان انگلیسی
Market efficiency in foreign exchange markets
کد مقاله | سال انتشار | تعداد صفحات مقاله انگلیسی |
---|---|---|
14926 | 2007 | 4 صفحه PDF |
منبع
Publisher : Elsevier - Science Direct (الزویر - ساینس دایرکت)
Journal : Physica A: Statistical Mechanics and its Applications, Volume 382, Issue 1, 1 August 2007, Pages 209–212
فهرست مطالب ترجمه فارسی
چکیده
کلمات کلیدی
1.مقدمه
2-داده و روش
1-2 داده
2-2 انتروپی تقریبی (ApEn)
3. نتایج
4. نتیجه گیری
کلمات کلیدی
1.مقدمه
2-داده و روش
1-2 داده
2-2 انتروپی تقریبی (ApEn)
3. نتایج
4. نتیجه گیری
ترجمه کلمات کلیدی
آنتروپی تقریبی () - بازده بازار - درجه اتفاقی - () -
کلمات کلیدی انگلیسی
Approximate entropy(ApEn), Market efficiency, Degree of randomness,
ترجمه چکیده
با استفاده از روش انتروپی تقریبی (ApEn) برای تعیین کمیت تصادفی بودن در سری های زمانی، درخصوص کارآمدی نسبی بازار در داده های بازار مالی تحقیق می کنیم. ازشاخص های بازار ارز خارجی 17 کشور جهان طی دو دوره از 1984 تا 1998 و از 1999 تا 2004 برای مطالعه کارآمدی بازارهای متعدد ارز خارجی در دوره بحران بازار استفاده کردیم. متوجه شدیم که بطور میانگین مقادیر ApEn برای بازارهای ارز اروپا و آمریکای شمالی بزرگتر از این میانگین در آفریقا و آسیا بغیر از ژاپن است. همچنین متوجه شدیم که ApEn برای بازارهای آسیا پس از بحران ارزی افزایش معناداری داشته است. نتایج ما نشان می دهد که بازارهایی با نقدینگی بیشتر مانند بازارهای ارز خارجی اروپا و آمریکای شمالی در مقایسه با بازارهایی با نقدینگی کمتر، مانند بازارهای آفریقا و آسیا بغیر از ژاپن، از کارآمدی بالاتری برخوردار هستند.
ترجمه مقدمه
اخیرا با استفاده از تنوعی از روش های ارائه شده در فیزیک اقتصاد، ویژگی های پیچیده سریهای زمانی مالی مورد مطالعه قرار گرفته اند. در تحلیل داده های مالی جامع بلحاظ تجربی به تفکیک فرضیه های بازار کارآمد(EMH) خصوصا فرم ضعیف (EMH) اشاره شده است. مثلا مشخص شده است که تابع توزیع بازدهی سری های زمانی مالی مختلف از توزیع قانون توان جهانی با توان های متغیر تبعیت می کند. نشان داده شده است که بازدهی سری های زمانی مالی و ظاهرا بدون حافظه طولانی مدت دارای حافظه طولانی مدت در سری های قدر مطلق هستند که حافظه طولانی مدت در نوسانات سری های زمانی مالی را نشان می دهد.
در این مقاله از روشی استفاده می کنیم که در فیزیک آماری برای آزمایش کارآمدی بازار سری های زمانی مالی ارائه شده است. از انتروپی تقریبی (ApEn) که پینکاس و همکارانش آن را پیشنهاد کردند می توان برای تعیین کمیت تصادفی بودن در سریهای زمانی استفاده کرد. ApEn نه تنها کمیت تصادفی بودن در سری های زمانی مالی با تعداد داده های نسبتا کوچکی را مشخص می کند بلکه می توان از آن به عنوان مقیاسی برای ثبات این سری های زمانی استفاده کرد. قبلا برای تحلیل سریهای زمانی مالی جهانی متعدد از توان هرست استفاده می شد که نشان می دهد بازارهای بالغ دارای ویژگی هایی متفاوت از بازارهای نوظهور هستند. از این رو توان های هرست برای بازارهای بالغ حافظه کوتاه مدتی را به نمایش می گذارد در حالیکه برای بازارهای نوظهور حافظه طولانی مدت را نشان می دهد. همچنین این توان ها نشان می دهند نقدینگی و سرمایه گذاری بازار می تواند در درک کارآمدی بازار نقش مهمی را ایفا کند. با استفاده از ApEn کارآمدی بازارهای جهانی ارز خارجی را مطالعه کردیم. از نرخ روزانه ارز خارجی برای 17 کشور از 1984 تا 1998 و برای 17 کشور از 1999 تا 2004 یعنی حدودا زمان بحران ارزی آسیا استفاده کردیم.
متوجه شدیم که مقادیر ApEn برای بازارهای ارزخارجی اروپا و آمریکای شمالی بیشتر از این مقادیر برای بازارهای آفریقایی و آسیایی بغیر از ژاپن است. همچنین متوجه شدیم که کارآمدی بازار در بازارهای ارز خارجی آسیا از طریق افزایش معنادار ApEn پس از بحران ارزی آسیا اندازه گیری شده است.
در بخش 2 داده های مالی را توضیح می دهیم که در این مقاله از آنها استفاده شده است و روش ApEn را معرفی می کنیم. در بخش 3 از روش ApEn برای نرخهای ارز خارجی جهانی استفاده می کنیم و کارآمدی نسبی بازارهای ارز خارجی مختلف را بررسی خواهیم کرد. در نهایت مقاله را با ارائه خلاصه ای به پایان می بریم.