دانلود مقاله ISI انگلیسی شماره 45006
ترجمه فارسی عنوان مقاله

توسعه مزیت رقابتی فیس بوک برای آگاهی از برند

عنوان انگلیسی
The Development of Facebook's Competitive Advantage for Brand Awareness ☆
کد مقاله سال انتشار تعداد صفحات مقاله انگلیسی
45006 2015 9 صفحه PDF
منبع

Publisher : Elsevier - Science Direct (الزویر - ساینس دایرکت)

Journal : Procedia Economics and Finance, Volume 24, 2015, Pages 589–597

فهرست مطالب ترجمه فارسی
چکیده

کلمات کلیدی

1.مقدمه

2. پیشینه تحقیق

2.1 رسانه های اجتماعی  و ارتباطات آنلاین

2.2 ارتباط جغرافیایی 

2.3 افزایش کاربران

2.4. ارتباط با مشتریان 

3. توسعه تصویر برند

3.1. رسانه های اجتماعی - یک ابزار ارزان قیمت

3.2 بهینه سازی  موتور جستجو

3.3. ناسازگاری  شرکت ها

3.4. ترفندهای سنگین 

4. تجزیه و تحلیل مدل پویا سیستم شبیه سازی

شکل 1: عناصر مدل شبیه سازی پویا 

شکل 2: مدل شبیه سازی  پویا

شکل 3: فواصل  کاربر اصلی

جدول 1: سناریو ارزشهای پویا اولیه

جدول 2: سناریو 2: ارزشهای پویای مصرف شده

شکل 4: دیاگرام مدل شبیه سازی پویا

جدول 4: نتایج سناریو

نتیجه گیری 
ترجمه کلمات کلیدی
مزیت رقابتی - فیس بوک - تعامل مشتری
کلمات کلیدی انگلیسی
competitive advantage; facebook; customer engagement
ترجمه چکیده
هدف این مقاله بررسی توسعه مزیت رقابتی در فیس بوک برای آگاهی از برند (نام تجاری) است. این مقاله یک مدل پویا از سیستم شبیه سازی مرتبط با سهام ارتباطات آنلاین و تعهد مشتری، افزایش کاربران و ارتباط جغرافیایی (مکانی) که رسانه های اجتماعی ارائه می دهند، را توصیف می کند.
ترجمه مقدمه
ارتباط میان افراد با استفاده از اینترنت ، مستلزم عنصر تعامل در میان افرادی است که ممکن است هرگز یکدیگر را ملاقات نکنند، آنها ممکن است پیام ها را مبادله کنند بخاطر اینکه آنها علایق مشترک را به اشتراک می گذارند. پلت فرم های رسانه های اجتماعی آنلاین اجازه چنین ارتباط دو طرفه را می دهد. رسانه های اجتماعی کانال های مبتنی بر اینترنت هستند که به کاربران اجازه می دهد تا از طریق فرصت های گوناگون با یکدیگر ارتباط برقرار کنند و به طور انتخابی در هر یک از روشهای زمان واقعی (آنلاین) یا غیر همزمان (آفلاین) با مخاطبان گسترده و محدود که از طریق محتوای تولید شده توسط کاربر و درک تعامل با دیگران مشتق میشوند حاضر شوند. استراتژی هایی که رسانه های اجتماعی اجرا می کنند اخیرا بوسیله متخصصان در جهت بررسی دقیق با توجه به تأثیر ویروسی پلت فرم های رسانه های اجتماعی بررسی شده است. اگر ما بازده مالی برای یکی از بزرگترین پلت فرم ها، یعنی فیس بوک، در نظر بگیریم، شرکت ها نیاز به استفاده از رسانه های اجتماعی را در برنامه های تبلیغاتی خود حس خواهند کرد. براساس گزارش های فیسبوک، درآمد حاصل از تبلیغات در سال 2014 به میزان 12،466 میلیون دلار بود که در مقایسه با 7،872 میلیون در سال 2013، 58 درصد افزایش نشان میدهد. از آنجا که افراد آنلاین هستند، ارتباط از طریق شبکه های رسانه های اجتماعی برقرار میشود. تعامل موجود بین کاربران و شرکت ها و مقادیر بالایی که برای تبلیغات در رسانه های اجتماعی انجام می شود، می تواند به طور موثر برای افزایش آگاهی برند (نام تجاری) شرکت مورد استفاده قرار گیرد. کاربران فیس بوک می توانند از نمایه آنلاین خود برای ارتباط برقرار کردن با افرادی که قبلا آنها را آفلاین می شناختند استفاده کنند یا با افراد جدید تجربیات مشترک، عکس ها، نظرات دادن در گروه های آنلاین مرتبط با برند ها را به اشتراک بگذارند. به همین علت، برند های که اخیرا فیسبوک را به عنوان ابزاری برای ایجاد آگاهی از برند خود بکار گرفتند از مشارکت مردم با نظرات آنلاین خود، پست خود، لایک آنها بهره میگیرند. این قول و قرارها، تعامل با برند ها تجربه افراد را با استفاده از رسانه های اجتماعی و امکان افزودن دوستان از شبکه اجتماعی خود به شبکه برند به وجود می آورد. اهداف این مقاله ارائه عناصری است که باید مورد توجه قرار گیرد به طوری که سرمایه گذاری های اقتصادی شرکت ها در رسانه های اجتماعی و فیس بوک می تواند مؤثر باشد که مزایای رسانه های اجتماعی را به عنوان عنصری که مصرف کنندگان را در کمپین های ارتباطی رسانه های اجتماعی جمع میکند در برمیگیرد.
پیش نمایش مقاله
پیش نمایش مقاله  توسعه مزیت رقابتی فیس بوک برای آگاهی از برند

چکیده انگلیسی

The paper aims to examine the development of competitive advantage in Facebook for brand awareness. The paper describes a dynamic model of the simulation system associated with the stock of online communication and customer engagement, the increase of users and the geographic connection that social media provide.